Stand de contentie si tratament cu poarta model american

37.889,84 RON
Comanda telefonica la 0755 125 156 sau 0755 125 157, sau pe comenzi@superfarmland.com
  • Livrare 24-48h de la comanda
  • Plata la livrare sau cu cardul dupa confirmarea comenzii
  • Transport fix in toata tara, si gratuit la comenzi peste 300 lei, produse non-agabaritice
  • Retur simplu si gratuit, in 14 de zile

Standul este conceput sa fie usor de utilizat atat pentru animal, cat si pentru fermier - acest stand ofera o serie de caracteristici care il fac unul dintre cele mai sigure standuri de pe piata pentru animale, dar si pentru operatori.

Cu sistemul de "blocare la infinit” (care este garantat pe viata- si patentat), bovinele sunt intotdeauna controlate de presiunea standului, mai degraba decat de puterea operatorului.

Niciodata nu a fost atat de usor de utilizat un stand cu strangere manuala. O singura persoana poate controla intregul stand, strangerea si iesirea laterala dintr-un singur loc cu un efort minim.
Acest stand este proiectat pentru a se potrivi marimii bovinelor – el se reglează la latimea corecta de blocare pentru a se potrivi animalelor de orice dimensiune.

Prevazut cu module articulate si lambriuri detasabile pentru tratarea piciorului si a ugerului. Peretele lateral fixeaza intregul corp al animalului cu un singur maner.

Cu poarta de prindere bovine de toate dimensiunile TTHG91, animalele pot fi capturate manual sau automat. Nu este nevoie sa presetati latimea gatului. Cu optiunea suplimentara de fixare a capului folosind un lant special.
Dimensiuni:

inaltime ext. 202 cm - int. 170 cm, latime ext. 133 cm - int. 75 cm, lungime ext. 242 cm - int. 222 cm, greutate: 750 kg. Made in USA

Adauga un review
Spune-ti parerea despre acest produsStand de contentie si tratament cu poarta model american
Rating-ul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2021 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.