Supliment nutritiv gaini ouatoare Neovita 10%

6,66 RON
Comanda telefonica la 0755 125 156 sau 0755 125 157, sau pe comenzi@superfarmland.com

Supliment nutritiv gaini ouatoare Neovita 10%. Furaj complementar pentru gaini ouatoare.

Compozitie: carbonat de calciu 548g, fainuri proteice vegetale 450g, aditivi coccidiostatici, aditivi nutritionali, aminoacizi, minerale, aditivi de conservare, proteine, grasimi.

Utilizare:

Pui peste 14 zile. Datorita continutului in diclazuril, administrarea premixului ajuta la prevenirea coccidiozei cauzate de Eimeria acervulina, E. brunetti, E. maxima, E.mitis, E. parecox, E. necatrix si E. tenella.

Produsul este recomandat datorita continutului de saruri de calciu pentru completarea ratiilor furajere cu un continut de calciu scazut, ajutand astfel la prevenirea unor afectiuni specifice(anemie, tetanie, osteodistrofie).

Aportul de vitamine stimuleaza cresterea poftei de mancare si puterea de asimilare a furajului, prin aceasta scazand pana la 20% consumurile. Vitaminele contribuie si la refacerea mai rapida in perioadele de stres si de convalescenta a pasarilor.

Fainurile de origine vegetala sunt utilizate datorita consumului in aminoacizi precum sii ca suport pentru celelalte componente.

Administrare:

1kg de produs se administreaza in tain, in proportie de 1:10.

Produsul se administreaza zilnic ca adjuvant in prevenirea coccidiozei, pentru fortificarea sistemului imunitar, pentru o crestere si dezvoltare optima a individului, pe intreaga perioada in care organismul este suprasolicitat(perioada de crestere, stres, perioada productiva, in perioada evolutiilor bolilor contagionoase, etc).

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSupliment nutritiv gaini ouatoare Neovita 10%
Copyright © 2017 - 2020 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.