Masini de Tuns Oi si Capre

4 Articole

Setati ascendent
 1. foarfeca tuns oi

  Foarfeca de tuns oi 31cm Kerbl

  51.26 Lei
  Rating:
  100% of 100
 2. masina de tuns oi Constanta 4

  Masina de tuns oi Constanta 4 Kerbl

  1,912.04 Lei
  Rating:
  100% of 100
pe pagina

Masini de Tuns Oi si Capre

Atunci când crești oi sau capre, există o serie de echipamente care sunt indispensabile oricărui fermier, ce ajută la eficientizarea muncii, dar și la bunăstarea animalelor. Un astfel de echipament este și mașina de tuns oi și capre, deoarece aceste animale au nevoie de o îngrijire specifică. Mașina de tuns este indispensabilă fermierului care crește oi și capre, tunderea acestora fiind o necesitate constantă.

Pe Superfarmland.com îți punem la dispoziție mașini de tuns oi și capre profesionale, dar și accesorii precum cuțite de schimb, ulei pentru ungerea cuțitelor sau foarfecă de tuns oi. În cazul oilor, tunsul este foarte important și trebuie să fie calitativ, uniform și realizat cât mai aproape de piele. Mașinile de tuns oi din oferta noastră sunt de cea mai bună calitate, iar utilizarea corectă a acestora nu vor răni animalele.

Atunci când vrei să achiziționezi un astfel de echipament, alege o mașină de tuns oi profesională, deoarece lâna ovinelor este unul dintre cele mai dese tipuri de păr din regnul animal, iar mașina de tuns trebuie să fie de calitate, pentru a face față acestei sarcini. La rasele precum merinos, lâna este foarte apreciată în industria textilă pentru calitățile ei de excepție, de aceea trebuie folosită o mașină de tuns oile corespunzătoare, special concepută pentru aceste animale.

Dacă nu știi ce mașină de tuns pentru oi să alegi, echipa noastră îți stă la dispoziție cu sfaturi specializate pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie, atunci când vrei să alegi un echipament potrivit nevoilor tale. Comandă acum o mașină de tuns oi și capre de pe superfarmland.com și bucură-te de prețuri avantajoase și oferte imbatabile.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2023 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.