Creme si tratamente pentru ugerul vacii

Articolele 1-48 din 83

Setati ascendent
 1. Nou
  -10%
 2. -10%
 3. -12%
 4. -10%
 5. -11%
 6. -8%
 7. -11%
 8. -11%
 9. -9%
 10. -9%
 11. -11%
Pagina
pe pagina

Igiena si Curatarea Ugerului - Dezinfectanti si Creme uger

Igiena mulsului este corelată direct cu igiena și curățarea ugerului. Super Farm Land îți oferă o varietate de creme, unguente și tratamente special concepute pentru a proteja și regenera pielea sensibilă a ugerului vacilor, asigurându-ți astfel o producție de lapte de calitate superioară.

Produsele noastre sunt selectate cu grijă și garantează eficacitate și siguranță în utilizare. Înțelegem cât de important este să ai la dispoziție soluții eficiente pentru prevenirea și tratarea iritațiilor, crăpăturilor și altor probleme comune ale ugerului.

Cremele și unguentele disponibile în această categorie sunt bogate în ingrediente emoliente și reparatoare, contribuind la menținerea unei bariere protectoare și la accelerarea procesului de vindecare. Fie că este vorba de prevenirea uscăciunii și a crăpăturilor sau de calmarea iritațiilor și a inflamațiilor, la noi vei găsi produsul potrivit.

Alege să investești în sănătatea și confortul vacilor tale cu ajutorul cremelor și tratamentelor noastre pentru uger. Descoperă acum gama variată de produse și asigură-ți o producție de lapte de înaltă calitate, în timp ce menții sănătatea și bunăstarea animalelor tale. Echipa noastră de experți este întotdeauna la dispoziția ta pentru a răspunde la întrebări și a îți oferi asistență personalizată.

Descoperă aici mai multe produse destinate îngrijirii și creșterii vacilor.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.