Folosind site-ul www.superfarmland.com esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos. In caz contrar ai dreptul de a renunta oricand la utilizarea acestui website.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile oricand considera necesar, fara notificare prealabila.

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Super Farm Land SRL, prin intermediul website-ului www.superfarmland.com  catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. In acest context, urmatorii termeni vor insemna:

 • Vanzator- SC Super Farm Land SRL avand sediul social in Apahida str. Libertatii nr 220, judetul Cluj, numar la Registrul Comertului J12/3173/2005, C.U.I.:17919247, capital social 10.000 lei
 • Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC Super Farm Land SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SC Super Farm Land SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
 • Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda in cadrul site-ului, prin inregistrarea unui cont 
 • Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii
 • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
 • Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
 • Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. “Specificatii”: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.
 • Site- colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de internet www.superfarmland.com. Acest site este intretinut si administrat de SC Super Farm Land SRL.
 • Pret-preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
 • Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
 • Newsletter – mijloc de informare periodic, (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
 • Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Site-ul www.superfarmland.com nu confera niciunei persoane, indiferent de scopul acesteia, dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alt mod, fara a cere acordul in scris catre SC Super Farm Land SRL.

Crearea unei legaturi web - link - catre www.superfarmland.com se poate efectua doar cu acordul prealabil si scris (e-mai, posta) de catre SC Super Farm Land SRL, in situatia in care aceasta nu prejudiciaza in orice fel SC Super Farm Land SRL.

Intregul continut al site-ului, precum imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe sau alte date - este proprietatea SC Super Farm Land SRL si este aparat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioareAstfel, este interzis folosirea sau copierea fara acordul SC Super Farm Land SRL. a oricaror elemente precizate mai sus. In caz contrar societatea noastra isi rezerva dreptul de a solicita pedepsirea si tragerea la raspundere a persoanei vinovate de nerespectarea celor descrise mai sus conform legislatiei in vigoare.

Prin accesarea paginii web www.superfarmland.com va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. 

Accesand site-ul www.superfarmland.com  va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul www.superfarmland.com fara acordul prealabil al firmei SC Super Farm Land SRL

Continutul si structura site-urilor firmei SC Super Farm Land SRL sunt protejate prin drepturi de autor. Adresa de e-mail la care oricine poate raporta eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site: marketing@superfarmland.com.

Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a firmei SC Super Farm Land SRL

SC Super Farm Land SRL nu este raspunzatoare pentru utilizarea produselor comercializate pe www.superfarmland.com in cazul in care aceste produse sunt utilizate in alte conditii decat cele specificate.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, Vanzatorul nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Preturile NU includ costul de livrare al produselor, acesta fiind suportat de Cumparator. Pretul final, modalitatea de livrare, plata si termenul de plata vor fi comunicate Cumparatorului la confirmarea Comenzii. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul valutar al BNR. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si doar in limita stocului disponibil.

In momentul plasarii unei comenzi pe site, va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Site-ul nu prezinta stocuri, in momentul in care va contactam pentru confirmarea comenzii va anuntam in legatura cu stocul produselor si cu costul transportului.

Vanzatorul asigura livrarea expeditiilor de la depozit in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul nu raspunde de calitatea livrarii din partea curieratelor si de bunurile deteriorate din cauza trasnporului si manipularii de catre curieri.

Promotiile de pe site sunt in limita stocului disponibil. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dvs. Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Produsele cumparate de pe www.superfarmland.com beneficiaza de garantie, care difera de la un produs la altul. Uzura normala nu este considerata motiv de invocare a garantiei. Deteriorarea produselor datorata actiunilor cumparatorului atrage anularea garantiei.

Poti comanda/cumpara produse de pe acest site prin inregistrarea ca utilizator, folosind formularul de inregistrare.

Promotiile si/sau reducerile de pret nu se cumuleaza.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta comanda unui produs cu un pret afisat incorect. Preturile afisate sunt in lei si contin TVA.

In conformitate cu prevederile legale O.U.G. nr. 5/ 2015, la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe taxa 
verde, catre organizatii colective, care au rolul de preluarea responsabilitatii producatorilor de EEE sau a reprezentantilor autorizati care actionează in numele lor, in vederea indeplinirii 
de catre acestia a obligatiilor legale ce decurg din O.U.G. nr. 5/ 2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a legislatiei subsecvente acesteia in, 
cazul nostru CCR Logistics Systems RO SRL. 
Asadar, unele produse care intra sub incidenta acestei legi ar putea avea taxa verde aplicata.
 
SC Super Farm Land SRL este inregistrat la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice cu numarul de inregistrare
 RO- EEE  3607 - 2020 -08  13.

Odata cu plasarea unei comenzi, utilizatorul este de acord cu preturile afisate in cosul de cumparaturi, sau pagina de finalizare a comenzii dupa caz, precum si cu toate promotiile active in acel moment. Persoana care plaseaza comanda poate in orice moment sa anuleze comanda printr-o informare telefonica a departamentului comenzi, sau prin mail la marketing@superfarmland.com. Comenzile neconfirmate de utilizator nu vor fi luate in considerare.

Pentru orice modificare a unei comenzi, inclusiv schimbarea adresei de livrare, utilizatorul are obligatia sa anunte departamentul de comenzi si livrare pana in momentul confirmarii comenzii.                            Utilizatorul are dreptul de retragere a consimtamantului, de a se adresa justitiei, si de a depune plangere la autoritatea nationala de protectie a datelor personale.

Curierii nu transporta bani intre comercianti si persoane fizice. Curierii transporta banii de la clientii persoane fizice la banca. Siteul nu lucreaza cu bani cash, banii de la clienti se ramburseaza de catre curieri in cont.

Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate de pe www.superfarmland.com in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Recomandam ca produsul sa fie returnat in ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile si documentele de care dispune si cu care a fost expediat de magazinul nostru.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator.

In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu
Nicorut Andra, marketing@superfarmland.com.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere https://trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/?section=magazine.
 

COVID-19: actualizări companie

Super Farm Land a luat toate masurile necesare pentru protectia angajatilor si a clientilor, in contextul pandemiei cu noul tip de coronavirus.

1. Am plasat manusi de unica folosinta la intrare, impreuna cu gel dezinfectant, si termometru
2. Am trasat culoare pentru clienti, in incinta au voie maxim 6 persoane, cu masti si manusi, care sa aiba temperatura sub 37 de grade
3. In showroom se pastreaza o distanta de min 2 m intre persoane
4. Clientii trebuie sa prezinte absenta simptomelor virozelor respiratorii si sa isi dezinfecteze mainile la intrare.
5. Noi, angajatii, purtam in permanenta masti, si te rugam si pe tine sa faci la fel
6. dupa fiecare client dezinfectam instrumentarul de lucru si obiectele prezentate.
7. Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mânușile vor fi dezinfectate după fiecare client.
8. Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult 2 ore

9. Coletele sunt facute in conditii de siguranta, produsele dezinfectate si ambalate, utilizand manusi de protectie.

SC SUPER FARM LAND SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire hală de depozitare corp C2” , propus a fi amplasat în comuna Apahida, sat Apahida, str.Libertății, nr.220, jud.Cluj.Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanților, nr.99, și la sediul titularului:  str.Libertății, nr.220, jud.Cluj, în zilele de luni-joi între orele 09:00 – 14:00 și vineri între orele 09:00 – 12:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, str. Calea Dorobanților, nr.99, jud. Cluj.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.