Articole ingrijire Caini

Articolele 1-48 din 63

Setati ascendent
 1. Perna pentru caini Kerbl

  Perna pentru caini Kerbl

  35.95 Lei
  Rating:
  100% of 100
 2. Lesa flexi albastra 50kg Kerbl

  Lesa flexi albastra 50kg Kerbl

  143.05 Lei
  Rating:
  100% of 100
 3. Husa Kerbl protectie pentru masina

  Husa Kerbl protectie pentru masina

  160.20 Lei
  Rating:
  100% of 100
 4. Saltea pentru caini 105 cm Kerbl

  Saltea pentru caini 105 cm Kerbl

  116.30 Lei
  Rating:
  100% of 100
 5. Lesa flexi rosie 50kg Kerbl

  Lesa flexi rosie 50kg Kerbl

  143.05 Lei
  Rating:
  100% of 100
 6. Hranitor automat pisici Cat Mate® Kerbl

  Hranitor automat pisici Cat Mate® Kerbl

  660.05 Lei
  Rating:
  100% of 100
 7. Dispozitiv adunat fecalele, Kerbl

  Dispozitiv adunat fecalele, Kerbl

  80.60 Lei
  Rating:
  100% of 100
Pagina
pe pagina

Cele mai recente articole despre produsele noastre

Articole ingrijire Caini

Bunăstarea prietenului tău patruped este una dintre principalele preocupări atunci când ai un câine. Încerci să îi oferi cele mai bune produse pentru câini atunci când vine vorba de îngrijirea blăniței, a locului unde doarme sau a accesoriilor folosite la plimbare.

Pe Superfarmland.com îți punem la dispoziție o gamă variată de articole de îngrijire pentru câinele tău, ca acestuia să nu îi lipsească nimic, iar tu să îi oferi doar produse de calitate. Aici poți găsi accesorii și articole pentru câini, precum lesă, pat, cușcă pentru călătorii, geantă frontală pentru câini, perie, jucării, adăpătoare și hrănitoare, castron, clește de tăiat ghearele sau mașină de tuns pentru câini. Descoperă toată gama de articole de îngrijire pentru câini, la cele mai bune prețuri și alege produsele de care cățelul tău are nevoie.

Un câine fericit înseamnă un câine sănătos și din acest motiv, produsele de îngrijire a blănii sau a lăbuțelor de pe superfarmland.com sunt ideale pentru prietenul tău necuvântător. Îngrijirea acestuia depinde foarte mult și de rasa lui, iar în funcție de asta, dar și de tipurile de activități pe care le are, trebuie să alegi articolele potrivite. Blănița câinelui poate necesita periere constantă, în special dacă acesta se joacă mult timp în parc sau în curte. Dacă, în schimb, își petrece mai mult timp în interior, ai grijă ca ghearele să fie mereu tăiate, pentru confortul și sănătatea lui.

Atunci când ieșiți la plimbare, zgarda și lesa câinelui sunt esențiale pentru siguranța lui. Pe site-ul nostru vei găsi multe modele de lese, atât fixe, cât și retractabile. Alege modelul care vi se potrivește, pentru ca plimbările să fie relaxante și distractive. 

Locul unde se odihnește după o zi întreagă de joacă este la fel de important. Ai grijă ca patul sau culcușul lui să fie suficient de încăpător și adânc pentru a se putea odihni și relaxa așa cum se cuvine. Paturile pentru câini de pe superfarmland.com sunt realizate din materiale de calitate, sigure pentru câini și de dimensiuni variate, astfel ca tu să poți alege cel mai bun culcuș pentru câinele tău. Din grijă și iubire pentru pentru animale ți-am pregătit cele mai bune articole pentru companionul tău. Alege produsele de îngrijire a câinelui tău de pe superfarmland.com și bucură-te de prețurile și ofertele noastre de nerefuzat! 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2023 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.