Folii agricole pentru siloz si baloti

40 Articole

Setati ascendent
 1. Banda fixare prelata Super Tex

  Banda fixare prelata Super Tex

  358.07 Lei
  Rating:
  100% of 100
 2. inoculant siloz

  Inoculant pentru siloz Silaprilis

  555.39 Lei
  Rating:
  100% of 100
 3. Plasa baloti

  Plasa baloti Poly Wrap 1.23 x 2000m

  509.80 Lei
  Rating:
  100% of 100
 4. Nou
 5. Nou
 6. Nou
 7. Nou
 8. Nou
 9. Nou
 10. Nou
 11. Nou
 12. Nou
 13. Nou
 14. folie siloz 120 microni

  Folie Siloz 120 microni

  Rating:
  100% of 100
  Epuizat din stoc
pe pagina

Ce fel de folii și prelate pentru agricultura îti recomandăm?

Avem o gamă largă de folii pentru agricultură, cum ar fi: folie siloz, folie stretch, folie de etanșare, plasă protecție siloz, prelată pentru baloti de fân Toptex- cea mai bună din domeniu, plasă pentru baloți, plasă de protecție Poly Tarp, sfoară pentru balotat, saci de nisip pentru siloz. Din experiența pe care o avem cu fermierii din țară și din străinătate, inclusiv America, foliile pentru agricultură sunt de nelipsit din ferma ta. Îți oferă siguranță, protecție și animalele tale vor fi mai productive. Accesează cu încredere categoria de textile și folii pentru agricultură și comandă de la Super Farm Land.

Folia siloz de la noi este impermeabilă, LDPE-TRIO - compusă din 3 straturi; se etanșează perfect; are protecție UV 18 - 24 luni; are o rezistență îndelungată și este elastică, ambalaj foarte bun, role mici ușor de manipulat. Folosind-o împreună cu folia de etanșare îți asiguri o protecție mai bună a silozului, pentru că se mulează excelent și ia forma silozului, astfel nu se formează bule de aer dedesubt. Plasa pentru protecție siloz vine deasupra - se poate folosi până la 10 ani, poate chiar mai mult.

 

Care sunt beneficiile foliilor noastre pentru siloz și baloți?

Printre beneficiile folosirii plasei de protecție siloz se regăsește și protecția maximă împotriva păsărilor, animalelor, mizeriei, loviturilor. Noi îți mai oferim super calitate și la Prelata pentru Fân, excelentă pentru protecția baloților de paie, fân sau cereale. Acest tip de prelată de fân este țesută din fibre sintetice deosebit de rezistente. Calitatea paielor și a fânului se menține intactă pe toată durata iernii, datorită prelatei. De asemenea, găsești și Plasa de balotat fabricată în Germania special pentru rularea completă a baloților de paie. Clienții noștri o pot confirma, este rezistentă la rupere și o poți utiliza pe diferite prese de balotat. Sfoară pentru legat baloți, cu protecție UV și rezistență foarte mare la rupere. Se întinde și se poate înnoda super ușor. Sacii de nisip pentru siloz sunt produși numai din PE 100% (HDPE) fără granule reciclate. Asigură o protecție a silozului. Au durata de viață de până la 10 ani, în condițiile optime de utilizare.

 

De ce să optezi pentru folia stretch?

Folia stretch este special concepută pentru baloții de lucernă și fân. Se folosește pentru înfolierea acestora și le asigură protecția indiferent de vreme. Astfel, îi poți lăsa afară fără griji deoarece folia este fabricată dintr-un plastic elastic și rezistent. Aceste folii se folosesc atât în agricultură, cât și în construcții datorită rezistenței remarcabile pe care o au.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.