Hranitori Porci

9 Articole

Setati ascendent
 1. Nou
  Hranitoare automata porci Pigs Feeder Kerbl

  Hranitoare automata porci Pigs Feeder Kerbl

  2,239.41 Lei
  Rating:
  100% of 100
 2. hranitoare automata purcei

  Hranitoare automata purcei TR-5 Kerbl

  1,167.75 Lei
  Rating:
  100% of 100
pe pagina

Hranitori Porci

Hrănirea eficientă și corectă a animalelor este esențială pentru profitabilitatea afacerii tale. Este important ca furajul să fie repartizat în mod corespunzător fiecărui animal, măsurarea și distribuirea sunt factori importanți pentru creșterea rapidă și profitabilă a porcilor. Pe superfarmland.ro îți punem la dispoziție hrănitoare automate pentru porci care te vor ajuta să asiguri o alimentație rapidă și corectă animalelor tale.

În oferta noastră găsești atât hrănitori pentru purcei simple care necesită umplerea manuală cu furaj, adecvate pentru fermele de mici dimensiuni și creșterea unui număr redus de animale, dar și utilaje complexe care distribuie automat furajul. Atât hrănitoarele de vaci cât și cele de porci, sunt realizate din materiale de calitate și oferă un raport calitate preț avantajos. 

Hrănitori pentru animale 

Pentru fermele de mari dimensiuni este recomandată utilizarea hrănitoarelor pentru porci automate cu un buncăr de stocare de 90-120 litri. Hrănitoarele automate complexe disponibile pe superfarmland.ro sunt realizate din oțel inoxidabil și au vas de băut separat integrat. În felul acesta hrănirea și adăparea animalelor se va face rapid și eficient. 

Hrănitoarele pentru porci pot utiliza furaje uscate sau furaje mixte umede. Datorită modelelor bine gândite curățarea acestora se face rapid și igienic. Este important să acorzi o perioadă de acomodare a animalelor la noul mod de hrănire, mai ales dacă este vorba de purcei înțarcați de curând.

Analizează cu atenție oferta superfarmland.ro și alege hrănitorile pentru porci adecvate afacerii tale. Dacă ai nevoie de asistență, specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.