Din 2005 sustinem fermierii din Romania, cu echipamente pentru zootehnie ce cresc bunastarea animalelor!

 

Fa cunostinta cu echipa de specialisti în zootehnie Super Farm Land!

 

Iubești animalele mai presus de orice și nu trece nici măcar o zi fără să te preocupi de bunăstarea și satisfacția lor? Pentru noi nu există nimic mai important decât să te sustinem in activitatea ta din ferma, casa, gradina, magazin sau din gospodarie, și facem asta din 2005!

 

Nevoile animalului tău sunt cele mai importante pentru noi. Și știm din propria experiență cât de stresantă poate fi căutarea accesoriilor potrivite pentru eficientizarea cresterii animalelor. Noi vă oferim tot ceea ce are nevoie animalul dumneavoastră.

Pentru ca am optat mereu pentru calitate, te informam ca suntem importator direct pentru toata gama de produse pentru animale KERBL si AKO, din Germania, de la gard electric, la hranitori si adapatori, instrumentar  veterinar profesional, articole pentru ferma, echipamente de protectie, gama larga de produse pentru cresterea animalelor: vite, cai, porci, oi, pasari, iepuri, folii agricultura, folii siloz, sisteme de aerisire, si multe altele. 

Profesionalismul ne carecterizeaza prin relatia cu clientii, satisfacerea nevoilor si consultanta de specialitate pe care o oferim.

Pe langa produsele si echipamentele pentru ferme, in magazinele noastre gasiti si cele necesare pentru gospodarie, casa si gradina, gard electric, agricultura si zootehnie!

Din pasiune pentru agricultura ori dragoste pentru animale, te invitam sa ni te alaturi si sa devii clientul si colaboratorul nostru! Iti promitem o relatie bazata pe incredere si respect!

Misiune

Super echipamente pentru agricultura si ferme.

Viziune

Sa devenim brandul preferat al fermierilor din Romania, pe piata de echipamente pentru zootehnie si agricultura.

Valori

  • Seriozitate
  • Incredere
  • Echipa
  • Respect
  • Corectitudine

 

 

Pozitionarea Brandului Super Farm Land

 

 

Pentru piata de echipamente de zootehnie din Romania, Super Farm Land este furnizorul fermierilor, care ofera cea mai mare gama de produse aflate in permanenta in stoc.

 

 

Oferta noastra cuprinde produse fabricate de branduri renumite din Germania, precum Kerbl, AKO.

Suntem importatori directi, si cei mai importanti, ai furnizorului nostru Kerbl, inca din 2005.

Cei de la Kerbl sunt permanent preocupati de imbunatatirea produselor existente, si de dezvoltarea de produse noi. De aceea am ales sa lucram cu ei, pentru a va putea oferi cele mai bune produse si servicii din agricultura si zootehnie.

AKO este o marca Albert Kerbl GmbH, pentru cine nu stia, care are o experienta de peste 70 de ani in dezvoltare in domeniul aparatelor pentru garduri electrice de pasune si construirea gardurilor electrice!

Am ales sa va oferim produse marca AKO deoarece:

  • toate aparatele pentru garduri de pasune sunt Made in Germany, in fabrica lor din Wangen
  • oferim 3 ani garantie la toate aparatele de gard
  • cerceteaza constant si aduc imbunatatiri, constructie 3d si dezvoltarea echipamentului electronic- exista o echipa de dezvoltare care se ocupa exclusiv de dezvoltarea noua si ulterioara a tehnologiei aparatelor conform celor mai noi norme de siguranta!
  • 100% control al calitatii: fiecare aparat de gard electric este verificat din punct de vedere al functionarii si al puterii sale!

Asadar, service-ul nostru excelent si inalta calitate a produselor pe care vi le oferim, ne recomanda ca un partener de incredere pentru dumneavoastra.

 

Povestea noastra

La inceput, in 2005, am fost doar trei persoane intr-o camera mica, inchiriata intr-un depozit. Fara a recurge la credite, prin multa pasiune, seriozitate si onestitate fata de clienti si furnizori, afacerea a crescut de la un an la altul, la fel si numarul de clienti si angajati.

In prezent suntem o echipa de 15 profesionisti, seriosi si perseverenti, dedicati gasirii celei mai bune solutii pentru ferma ta de vaci, porci, oi, pasari si cai. Avand un portofoliu de peste 10.000 de produse de cea mai buna calitate, te vom ajuta sa gasesti solutia ideala pentru orice problema cu care te confrunti in cadrul fermei.

In 2017 am terminat constructia propriul depozit, iar in 2023 l-am construit pe cel de-al doilea, unde te asteptam cu drag pentru a te convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, si pentru a cunoaste echipa minunata, mereu cu zambetul pe buze, din spatele Super Farm Land.

Peste 500 de colaboratori din toata tara ne-au oferit deja increderea lor si numarul continua sa creasca de la o zi la alta. Stim cat de mult apreciezi calitatea, de aceea iti oferim doar produse foarte bune. Prin acest lucru speram sa crestem standardul de calitate si diminuarea efortului fizic.

Produsele pe care le comercializam provin de la companii cu renume din: Germania, Franta, Italia, Spania, Belgia, Olanda si Portugalia.

Noi suntem pregatiti sa iti oferim sfaturi de specialitate, indrumari cu privire la produse, chiar venim la tine daca ne soliciti ajutorul pentru ca tu esti foarte important pentru noi.

Dorim sa ne extindem la nivel national si international, sa deschidem noi puncte de lucru, sa investim in infrastructura si tehnologii, sa ne dezvoltam portofoliul de clienti, sa crestem cifra de afaceri, si sa ne extindem echipa.

 

Depozitele Super Farm Land, Apahida, strada Libertatii nr. 220, judet Cluj. Ne gasiti usor pe Google maps, sau Waze. Este singura hala gri cu verde de la iesire/ intrare in Apahida, langa varianta Cluj-Gherla.

 

echipa-super-farm-land
 

Ce spun clientii nostri?

Vasile Sorin Avadani
100%

Descarcare extrem de rapida
Personal foarte amabil...

lazar mihai
100%

Foarte bine organizat

radu marcel ciuca
100%

Cei mai buni in domeniu, recomand.

Cuntan Mariana
100%

Foarte multumita!!! De 2 ani o folosesc. Balotii se pastreaza ca la recoltat, e foarte buna!!! O sa mai cumpar probabil peste 2 ani, ca asta inca rezista!!!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.