De 16 ani sustinem fermierii din Romania, cu echipamente pentru zootehnie ce cresc bunastarea animalelor

Noi suntem S.C. Super Farm Land S.R.L, specialisti in zootehnie.

Pentru ca am optat mereu pentru calitate, te informam ca suntem, inca din 2005, importator direct pentru toata gama de produse pentru animale KERBL si AKO, din Germania, de la gard electric, la hranitori si adapatori, instrumentar  veterinar profesional, articole pentru ferma, echipamente de protectie, gama larga de produse pentru cresterea animalelor: vite, cai, porci, oi, pasari, iepuri, folii agricultura, folii siloz, sisteme de aerisire, si multe altele. 

Profesionalismul ne carecterizeaza prin relatia cu clientii, satisfacerea nevoilor si consultanta de specialitate pe care o oferim.

Pe langa produsele si echipamentele pentru ferme, in magazinele noastre gasiti si cele necesare pentru gospodarie, casa si gradina, agricultura si zootehnie!

Din pasiune pentru agricultura ori dragoste pentru animale, te invitam sa ni te alaturi si sa devii clientul si colaboratorul nostru! Iti promitem o relatie bazata pe incredere si respect!

 

Misiune

Super echipamente pentru agricultura si ferme.

Viziune

Sa devenim brandul preferat al fermierilor din Romania, pe piata de echipamente pentru zootehnie si agricultura.

Valori

  • Seriozitate
  • Incredere
  • Echipa
  • Respect
  • Corectitudine

Pozitionarea brandului

Pentru piata de echipamente de zootehnie din Romania, Super Farm Land este furnizorul fermierilor, care ofera cea mai mare gama de produse aflate in permanenta in stoc.

Povestea noastra

La inceput, acum 16 ani, am fost doar trei persoane intr-o camera mica, inchiriata intr-un depozit. Fara a recurge la credite, prin multa pasiune, seriozitate si onestitate fata de clienti si furnizori, afacerea a crescut de la un an la altul, la fel si numarul de clienti si angajati.

In prezent suntem o echipa de 16 profesionisti, veseli si perseverenti, dedicati gasirii celei mai bune solutii pentru ferma ta de vaci, porci, oi, pasari si cai. Avand un portofoliu de peste 10.000 de produse de cea mai buna calitate, te vom ajuta sa gasesti solutia ideala pentru orice problema cu care te confrunti in cadrul fermei.

In 2017 am terminat constructia propriul depozit in care te asteptam cu drag pentru a te convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, si pentru a cunoaste echipa minunata, mereu cu zambetul pe buze, din spatele Super Farm Land.

Peste 400 de colaboratori din toata tara ne-au oferit deja increderea lor si numarul continua sa creasca de la o zi la alta. Stim cat de mult apreciezi calitatea, de aceea iti oferim doar produse foarte bune. Prin acest lucru speram sa crestem standardul de calitate si diminuarea efortului fizic.

Produsele pe care le comercializam provin de la companii cu renume din: Germania, Franta, Italia, Spania, Belgia, Olanda si Portugalia.

Noi suntem pregatiti sa iti oferim sfaturi de specialitate, indrumari cu privire la produse, chiar venim la tine daca ne soliciti ajutorul pentru ca tu esti foarte important pentru noi.

Dorim sa ne extindem la nivel national si international, sa deschidem noi puncte de lucru, sa investim in infrastructura si tehnologii, sa ne dezvoltam portofoliul de clienti, sa crestem cifra de afaceri, si sa ne extindem echipa.

 

Depozitul Super Farm Land, Apahida, strada Libertatii nr. 220, judet Cluj. Ne gasiti usor pe Google maps, sau Waze. Este singura hala gri cu verde de la iesire/ intrare in Apahida, langa varianta Cluj-Gherla.

 

echipa-super-farm-land
echipa-super-cluj

Ce spun clientii nostri?

Vasile Sorin Avadani
100%

Descarcare extrem de rapida
Personal foarte amabil...

lazar mihai
100%

Foarte bine organizat

radu marcel ciuca
100%

Cei mai buni in domeniu, recomand.

Cuntan Mariana
100%

Foarte multumita!!! De 2 ani o folosesc. Balotii se pastreaza ca la recoltat, e foarte buna!!! O sa mai cumpar probabil peste 2 ani, ca asta inca rezista!!!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2022 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.