Despre Noi

Salut!

Noi suntem S.C. Super Farm Land S.R.L. Am infiintat compania in anul 2005, pentru a-ti oferi tot ajutorul pentru ferma si gospodaria ta.

Sustinem fermierii prin vanzarea de echipamente zootehnice, garduri electrice, folii pentru agricultura, sisteme de aerisire si iluminare a fermei, echipamente de protectie, aparate de lapte si multe altele.

Misiune

Sa devenim brandul preferat al fermierilor din Romania, pe piata de echipamente pentru zootehnie si agricultura.

Viziune

Super echipamente pentru agricultura si ferme.

Valori

  • Seriozitate
  • Incredere
  • Echipa
  • Respect
  • Corectitudine

Pozitionarea brandului

Pentru piata de echipamente de zootehnie din Romania, Super Farm Land este furnizorul fermierilor, care ofera cea mai mare gama de produse aflate in permanenta in stoc.

Povestea noastra

La inceput, acum 14 ani, am fost doar trei persoane intr-o camera mica, inchiriata intr-un depozit. Fara a recurge la credite, prin multa pasiune, seriozitate si onestitate fata de clienti si furnizori, afacerea a crescut de la un an la altul, la fel si numarul de clienti si angajati.

In prezent suntem o echipa de 11 profesionisti, veseli si perseverenti, dedicati gasirii celei mai bune solutii pentru ferma ta de vaci, porci, oi, pasari si cai. Avand un portofoliu de peste 7000 de produse de cea mai buna calitate, te vom ajuta sa gasesti solutia ideala pentru orice problema cu care te confrunti in cadrul fermei.

In 2017 am terminat constructia propriul depozit in care te asteptam cu drag pentru a te convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, si pentru a cunoaste echipa minunata, mereu cu zambetul pe buze, din spatele Super Farm Land.

Peste 300 de colaboratori din toata tara ne-au oferit deja increderea lor si numarul continua sa creasca de la o zi la alta. Stim cat de mult apreciezi calitatea, de aceea iti oferim doar produse foarte bune. Prin acest lucru speram sa crestem standardul de calitate si diminuarea efortului fizic.

Produsele pe care le comercializam provin de la companii cu renume din: Germania, Franta, Italia, Spania, Belgia, Olanda si Portugalia.

Noi suntem pregatiti sa iti oferim sfaturi de specialitate, indrumari cu privire la produse, chiar venim la tine daca ne soliciti ajutorul pentru ca tu esti foarte important pentru noi.

Dorim sa ne extindem la nivel national si international, sa deschidem noi puncte de lucru, sa investim in infrastructura si tehnologii, sa ne dezvoltam portofoliul de clienti, sa crestem cifra de afaceri, si sa ne extindem echipa.

Aici ai ocazia sa ne vezi in poze, dar asteptam sa ne vedem si live

.