Gard Electric

Articolele 1-48 din 270

Setati ascendent
 1. Nou
  -11%
 2. Nou
  -5%
 3. Nou
 4. Nou
 5. Nou
 6. Nou
 7. Nou
 8. Nou
  -7%
  fir-gard-electric-profi-500m

  Fir gard electric Profi 500m

  Pret special 113.32 Lei Pret standard 121.89 Lei
  Rating:
  100% of 100
 9. Nou
 10. Nou
 11. Nou
 12. Nou
 13. Nou
  gard electric melc

  Gard electric pentru melci SnailStop

  306.15 Lei
  Rating:
  100% of 100
 14. Nou
 15. Nou
 16. Nou
 17. Nou
 18. Nou
 19. -5%
  plasa gard electric oi varf dublu

  Plasa pentru oi, varf dublu, inaltime 90 cm, lungime 50 m

  Pret special 411.88 Lei Pret standard 433.55 Lei
  Rating:
  100% of 100
 20. Nou
 21. Nou
 22. Nou
 23. Nou
Pagina
pe pagina

Gard Electric pentru Animale

Administrarea eficientă a fermei tale începe cu implementarea unui sistem de protecție sigur. Gardurile electrice sunt cele mai bune opțiuni pentru a evita pierderea animalelor din gospodărie și a preveni incidentele nedorite provocate de intruși. Este important să investești într-un aparat de gard eficient, fir si banda, stalpi si izolatori,  și accesorii pentru gardul electric de calitate care îți vor oferi un raport calitate preț corect și durabilitate pe termen lung.

Fie că ești în căutare de gard electric pentru oi sau bovine, specialiștii recomandă să alegi un ansamblu complex care să îți permită utilizarea sigură și eficientă fără a necesita asistență constantă. Pe superfarmland.com îți punem la dispoziție o gama larga de aparate de gard electrificat, cu generatoare de impulsuri fabricate în Germania. 

Piese necesare pentru un gard electric

Un sistem de gard electric e format din: sursa de curent, aparat generator de impulsuri, pamantare din otel zincat, reteaua de fir conductor de curent, stalpi din: lemn, metal sau plastic; izolatori de fir, maner poarta.

In functie de felul animalului, este nevoie de aparate diferite. Oile, caprele si animalele salbatice sunt mai greu de pazit, ele avand blana mai groasa. De aceea este nevoie de un aparat puternic. Tensiunea la gard sa nu fie mai mica decat 4000V!

Lucrăm cu producători recunoscuți precum AKO și Corral și oferim garanție de 3 ani și certificate de conformitate. În oferta noastră vei regăsi toate piesele de care ai nevoie pentru protejarea perimetrului fermei tale, de la aparatul generator de impulsuri, fir sau bandă, izolatori și baterie până la panouri solare pentru sursa de energie și porțile de acces în incintă.

Știm cât de important este să ai produse de calitate, cu garanție, care te vor ajuta să construiești cadrul perfect pentru creșterea animalelor din ferma ta. Pe superfarmland.ro îți asigurăm toate piesele și accesoriile de care ai nevoie pentru a realiza un gard electric potrivit nevoilor proiectului tău.

Dacă ai nevoie de asistentă, specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale. Cu ajutorul nostru vei avea sistemul de gard electric potrivit pentru tine.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.