Gard Electric

Administrarea eficientă a fermei tale începe cu implementarea unui sistem de protecție sigur. Gardurile electrice sunt cele mai bune opțiuni pentru a evita pierderea animalelor din gospodărie și a preveni incidentele nedorite provocate de intruși. Este important să investești în piese și accesorii pentru gardul electric de calitate care îți vor oferi un raport calitate preț corect și durabilitate pe termen lung.

Fie că ești în căutare de gard electric pentru oi sau bovine, specialiștii recomandă să alegi un ansamblu complex care să îți permită utilizarea sigură și eficientă fără a necesita asistență constantă. Pe superfarmland.com îți punem la dispoziție o gama larga de aparate de gard electrificcat, cu generatoare de impulsuri fabricate în Germania. 

Piese necesare pentru un gard electric

Lucrăm cu producători recunoscuți precum AKO și Corral și oferim garanție de 3 ani și certificate de conformitate. În oferta noastră vei regăsi toate piesele de care ai nevoie pentru protejarea perimetrului fermei tale, de la aparatul generator de impulsuri, fir sau bandă, izolatori și baterie până la panouri solare pentru sursa de energie și porțile de acces în incintă.

Știm cât de important este să ai produse de calitate, cu garanție, care te vor ajuta să construiești cadrul perfect pentru creșterea animalelor din ferma ta. Pe superfarmland.ro îți asigurăm toate piesele și accesoriile de care ai nevoie pentru a realiza un gard electric potrivit nevoilor proiectului tău.

Dacă ai nevoie de asistentă, specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale. Cu ajutorul nostru vei avea gardul electric de care ai nevoie la cel mai bun preț de pe piață.

Articolele 1-16 din 229

Setati ascendent
Pagina
pe pagina
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2022 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.