Masina de Tuns Oi

7 Articole

Setati ascendent
 1. foarfeca tuns oi

  Foarfeca de tuns oi 31cm Kerbl

  55.25 Lei
  Rating:
  100% of 100
 2. masina de tuns oi Constanta 4

  Masina de tuns oi Constanta 4 Kerbl

  1,924.55 Lei
  Rating:
  100% of 100
pe pagina

Cele mai recente articole despre produsele noastre

Masina de Tuns Oi

Cum pregatim tunsul? Perioada optima pentru tunsul oilor este intre 15 martie si 1 mai, astfel ca lana noua are 1-2 cm si le protejeaza corpul de factorii de mediu.

Oile trebuie pregatite inainte de tuns. Prin pregatire se intelege un regim de odihna si post, pentru o zi, sau o zi jumate. Trebuie curatata blana de mizerie, si ferita de ploaie si soare in urmatoarea perioada pana se tunde,  si apoi se intervine de catre un cunoscator fie cu foarfeca de oi, sau cu masina de tuns profesionala. Tunderea incepe din partea inferioara a membrelor si se continua cu abdomenul si pieptul, urmand apoi spinarea si zona capului. Tunderea trebuie executata cat mai aproape de tegumentul ovinei, cat mai uniform, cu ajutorul unei masini de tuns oi, cu miscari prelungi care nu trebuie repetate in acelasi loc

Aici gasesti masini de tuns oi, cutite de schimb, foarfeca pentru tuns, ulei pentru ungerea cutitelor. Este important ca in momentul folosirii unei masini de tuns, dupa doua tunsuri ( o data la 10')  cutitele se curata cu spary-ul de racire special, dupa care se aplica ulei, pentru o mai buna performanta si rezistenta in timp. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2023 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.