Lampa cu Bec Infrarosu incalzire Pui

8 Articole

Setati ascendent
 1. suport bec infrarosu

  Suport bec infrarosii 2.5m fara bec

  70.07 Lei
  Rating:
  100% of 100
pe pagina

Lampa cu Bec Infrarosu incalzire Pui

Dacă ești un crescător pasionat de pui și păsări, cu siguranță vei aprecia beneficiile oferite de lampa cu bec infraroșu pentru încălzirea puilor. Puilor de o zi le sunt necesare lumină și căldură pentru a se dezvolta armonios. Mai precis, au nevoie de un mediu cu o temperatură constantă de 30 - 32 de grade Celsius și de lumină timp de 20 de ore pe zi. Pentru a le asigura acest mediu, este necesară folosirea becurilor infraroșii.

Lampa cu bec infraroșu este un instrument esențial pentru orice fermier sau crescător de păsări. Cu o putere de încălzire eficientă și sigură, această lampă este concepută pentru a oferi căldură în mod uniform în zona în care se află puii tăi.

Care sunt avantajele lămpilor cu bec infraroșu?

 • Creșterea sănătoasă a puilor: Cu o sursă de căldură corespunzătoare, puilor tăi le va fi mult mai ușor să se adapteze la mediul lor și să se dezvolte în condiții optime.
 • Economie de energie: Aceste becuri infraroșii sunt eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că vei face economii pe termen lung.
 • Durabilitate: Produsele noastre sunt construite cu materiale de înaltă calitate, astfel încât să poți conta pe ele pentru mult timp.
 • Siguranță: Lampa este proiectată pentru a fi sigură, având caracteristici precum protecția împotriva supraîncălzirii și siguranța electrică.
 • Ușor de instalat.

Unde ar trebui instalată lampa?

Lampa cu bec infraroșu se montează într-un suport dedicat, suspendat deasupra adăpostului. Foarte importantă este înălțimea la care este plasată: aceasta trebuie să fie suficient de mare astfel încât becurile să nu fie atinse de pui și mediul să nu se supraîncălzească. Lampa cu bec infraroșu pentru pui poate fi lăsată aprinsă în permanență, asigurând astfel căldura și lumina necesară pentru păsări. Superfarmland.com îți pune la dispoziție becuri infraroșii și suporturi pentru acestea, de diferite capacități, pentru ca puii tăi să crească în condiții optime.

Cum să alegi becurile infraroșii?

Alege becurile infraroșii în funcție de numărul de ore estimate și calculează câte zile le vei putea folosi. În plus, asigură-te că ai un număr de becuri de rezervă, astfel încât toate generațiile de pui pe care îi crești să aibă parte de îngrijirea necesară în prima parte a vieții. 

Explorează gama noastră de produse pentru îngrijirea păsărilor și asigură-te că vei oferi condiții optime pentru creșterea puilor tăi. Alege lampa cu bec infraroșu pentru încălzirea puilor și vei observa imediat diferența pe care o poate face în ferma sau în curtea ta.

Cu SuperFarmland, ai acces la cele mai bune echipamente pentru zootehnie și la servicii de calitate pentru a-ți susține succesul în creșterea puilor și a păsărilor.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2024 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.