Supliment nutritiv pui Neovita crestere 10%

Pret special 4,33 RON Pret standard 6,73 RON
Comanda telefonica la 0755 125 156 sau 0755 125 157, sau pe comenzi@superfarmland.com

Supliment nutritiv pui de gaina Neovita crestere: 10% rata de incorporare in tain. Furaj complementar pentru pui peste 14 zile.

Compozitie: carbonat de calciu, fainuri proteice vegetale, aditivi coccidiostatici, aditivi nutritionali, aminoacizi, minerale, aditivi de conservare, proteine, grasimi.

Utilizare:

Pui peste 14 zile. Datorita continutului in diclazuril, administrarea premixului ajuta la prevenirea coccidiozei cauzate de Eimeria acervulina, E. brunetti, E. maxima, E.mitis, E. parecox, E. necatrix si E. tenella.

Produsul este recomandat datorita continutului de saruri de calciu pentru completarea ratiilor furajere cu un continut de calciu scazut, ajutand astfel la prevenirea unor afectiuni specifice(anemie, tetanie, osteodistrofie).

Aportul de vitamine stimuleaza cresterea poftei de mancare si puterea de asimilare a furajului, prin aceasta scazand pana la 20% consumurile. Vitaminele contribuie si la refacerea mai rapida in perioadele de stres si de convalescenta a pasarilor.

Fainurile de origine vegetala sunt utilizate datorita consumului in aminoacizi precum sii ca suport pentru celelalte componente.

Administrare:

1kg de produs se administreaza in tain, in proportie de 1:10.

Produsul se administreaza zilnic ca adjuvant in prevenirea coccidiozei, pentru fortificarea sistemului imunitar, pentru o crestere si dezvoltare optima a individului, pe intreaga perioada in care organismul este suprasolicitat(perioada de crestere, stres, perioada productiva, in perioada evolutiilor bolilor contagionoase, etc).

Adauga un review
Spune-ti parerea despre acest produsSupliment nutritiv pui Neovita crestere 10%
Rating-ul dumneavoastra
Copyright © 2005 - 2020 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.