Tanc de Lapte

Milk Shuttle este un tanc mobil pentru administrarea laptelui la vitei. Fabricat din otel inox, tancul de lapte amesteca si dozeaza cantitatea exacta de lapte proaspat sau lapte praf, necesar pentru vitei. Cu ajutorul celor 3 roti mari din cauciuc plin, el poate fi tras manual prin ferma, asa incat ofera o flexibilitate si o rapiditate in manipulare foarte mare.

In acest fel, laptele pentru vitei poate fi preparat si administrat intr-un timp foarte scurt! Aparatul mobil poate fi utilizat pentru prepararea de lapte praf sau prepararea de lapte proaspat la vitei.

Prin acest tanc de lapte se poate administra lapte proaspat - trebuie adus la temperatura necesara (cca. 38°C); se poate administra lapte praf la vitei - e important sa fie amestecat cu apa calda in asa fel incat sa capete o compozitie omogena care se evite formarea aglomeratiilor de lapte praf; se poate doza cantitatea de lapte automat; se poate realiza pasteurizare a laptelui - prin pasteurizare se reduce cu 99,5% numarul de germeni din lapte. Vitelul bea mai mult lapte si se dezvolta mai repede fara a se imbolnavi!

1 articol

Setati ascendent
pe pagina
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2022 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.