Produse pentru protectie

Filtreaza dupa

5 Articole

Setati ascendent
 1. -26%
 2. -15%
 3. -27%
 4. -33%
 5. -32%
pe pagina

Produse pentru protectie/ Cizme, manusi

Când vine vorba de activități în fermă, siguranța ta este pe primul loc. La Super Farm Land, îți oferim o gamă largă de echipamente de protecție de cea mai înaltă calitate, special concepute pentru a te păstra în siguranță indiferent de sarcina pe care o desfășori. De la cizme durabile până la mănuși rezistente și salopete protectoare, găsești aici tot ceea ce ai nevoie pentru a te asigura că ești bine echipat.

Ce tipuri de cizme de protecție poți cumpăra de la Super Farm Land?

Înțelegem că fiecare activitate din fermă necesită un tip specific de protecție. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de produse, din care tu să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine cu activitățile pe care urmează să le desfășori.

Protecția picioarelor în timpul activităților zilnice este esențială. De aceea, de pe superfarmland.com poți comanda mai multe tipuri de cizme de protecție, cum ar fi :

 • cizme termoizolante - recomandate în timpul sezonului rece, deoarece izolează excelent împotriva frigului;
 • cizme din poliuretan - care sunt foarte rezistente și ușoare;
 • cizme de călărie - le poți folosi nu doar pentru călărit, dar și în timpul activităților din gospodărie.

Ce tipuri de mănuși de protecție poți cumpăra de la Super Farm Land?

Nici protecția mâinilor nu trebuie neglijată. Ai nevoie de o pereche de mănuși care să îți ofere dexteritate, în timp ce îți protejează pielea de abraziuni și tăieturi. Avem mai multe tipuri de mănuși de protecție, în funcție de specificul activității, precum:

 • mănuși din piele de vită;
 • mănuși de iarnă;
 • mănuși de grădinărit;
 • mănuși veterinare;
 • mănuși din nitril.

Investește în siguranța ta cu echipamentele de protecție de la Super Farm Land. Protejează-te împotriva riscurilor specifice activităților în fermă și asigură-ți un mediu de lucru sigur și confortabil. Alege inteligent, alege siguranța, alege Super Farm Land pentru echipamentele tale de protecție. Și nu uita, dacă ai nevoie de ajutor sau nu găsești exact ceea ce cauți, echipa noastră este gata să te asiste cu plăcere. Contactează-ne și îți vom oferi toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită.

Aici găsești mai multe tipuri de articole pentru fermă, care îți pot fi de folos în timpul activităților zilnice.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2023 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.