Adapatori Pasari si Pui

Adăpători păsări

Cu ajutorul adăpătoarelor pentru pui vei administra cantitatea de apă oferită acestora. Utilajele cu capacitate mare au posibilitatea de reglare și dozare eficientă chiar și în condiții de presiune redusă a apei. Produsele noastre sunt ușor de curățat și au rezistență sporită la șocuri. 

În funcție de numărul de păsări și de spațiul de care dispui, optează pentru adăpătoarea potrivită nevoilor fermei tale. În oferta noastră ai produse de calitate cu prețuri deosebit de avantajoase. Cu ajutorul acestora îți vei ușura munca și vei putea crește mai multe animale cu același efort depus.

Ce tipuri de adăpători pentru păsări oferim?

Pe superfarmland.ro îți punem la dispoziție o gamă variată de adăpători pentru găini pe care le poți utiliza pentru ferma ta. Printre acestea se numără:

 • adăpătoare cu cilindru dublu
 • adăpătoare  port sticlă
 • pahar pentru apă
 • adăpătoare tip galeata 18 l
 • adăpătoare pentru pă sari 30 l
 • adăpătoare automată pentru păsări

Analizează cu atenție oferta noastră și optează pentru produsul care corespunde cel mai bine nevoilor afacerii tale. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege adăpătoare de păsări potrivită sau vrei să afli mai multe informații despre un produs, specialiștii noștrii îți stau la dispoziție și te vor ajuta rapid. 

10 Articole

Setati ascendent
 1. adapatoare pasari 30l
adapatoare pasari libere

  Adapatoare pentru pasari 30 l

  160.65 Lei
  Rating:
  100% of 100
 2. adapatori pasari
adapatoare pasari
adapare gaini

  Adapatori pasari

  de la 10.05 Lei
  Rating:
  100% of 100
 3. Nou
 4. Nou
pe pagina
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2005 - 2022 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.