Automat hranire lapte vitei

Rating:
100% of 100
Suna pentru detalii
Comanda telefonica la 0755 125 156 sau 0755 125 157, sau pe comenzi@superfarmland.com

Automat hranire lapte vitei Alma Pro. Alma Pro este un sistem automat pentru pregatirea si administrarea laptelui la vitei.

Acest automat poseda o tehnica superioara de amestecare a laptelui si dozare exacta a cantitatii necesare de lapte pentru fiecare vitel.

Cu el poate fi administrat lapte praf, sau lapte proaspat. Laptele proaspat poate fi amestecat cu lapte praf pana la 100 %. Astfel pot fi administrate diferite tipuri de lapte la vitei diferiti.

Viteii pot fi identificati cu cip si fiecare poate primi cantitatea si amestecul programat. Daca unul din vitei nu si-a luat portia, apare o alarma in sistem.

Dupa fiecare hranire urmeaza o curatare automata, asigurand astfel igiena necesara. Pot fi legate in serie mai multe automate care pot fi conectate la un calculator central.

Avantaje:

- Reglare automata a temperaturii necesare

- Hranire simultana a mai multor vitei

- Curatire si dezinfectare automata

- Sistem igienic pentru administrare lapte proaspat (optiune)

- Calculator cu display tactil integrat

- Temperatura laptelui la suzeta trebuie sa fie potrivita Urban Paula face aceasta in mod automat in functie de temperatura exterioara si de distanta furtunului pana la suzeta.

Rezistenta antiinghet. Este garantata de un program de protectie automata

Spalare automata pana la suzeta. Dupa fiecare hranire, se spala instalatia automat. Suzeta poate fi mobila si se poate spala dupa fiecare hranire (optiune). Spalarea principala se face odata cu acizi odata cu baze. Aceasta asigura o igiena mare a sistemului de hranire!

Rezerva mare de lapte praf. Vasul de stocare si amestecare lapte praf, cuprinde 35 kg si poate fi marit pana la 55 kg cu o cuva speciala (optiune). Astfel se poate asigura cantitatea necesara pentru mai multi vitei si mai multe zile. Eficienta mare!

Comanda electronica simpla cu touch display. Comanda electronica a automatului este in asa fel facuta incat poate fi programata foarte simplu de catre oricine. Poseda un sistem de alarma care indica daca un vitel n-a mancat  Atomatul poate fi legat la un calculator, iar supravegherea poate fi facuta comod din birou.

Identificarea viteilor se face cu ajutorul unei zgarde cu emitator. Asfel automatul recunoaste fiecare vitel si pregateste ratia programata pentru acesta. Sistemul nu permite unui vitel (mai tare) sa bea ratia altuia!

Optional cu cantar automat care inregistreaza evolutia greutatii in calculator.

Robustete si rezistenta la intemperii. Alma Pro este un produs de calitate germana. Intretinere usoara.

Pentru detalii si comanda, ne gasesti la 0755 125 156, 0755 125 157, 0264 553 541.

 

Adauga un review
Spune-ti parerea despre acest produsAutomat hranire lapte vitei
Rating-ul dumneavoastra
Copyright © 2005 - 2020 Super Farm Land. Toate drepturile rezervate.